Prachtige camping met toeristische plaatsen Lebbeke

Een magnifieke camping met toeristische plaatsen bij Lebbeke

 Diepvennen, de beste camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs prachtig gesitueerd nabij Lebbeke

Voor een onvergetelijke vakantie voor de hele familie in de buurt van Lebbeke moet u bij Diepvennen zijn. In onze camping met toeristische plaatsen die enorm wat dingen in huis heeft, kan u een sublieme kampeervakantie meemaken. Sporten, tafelen of uitrusten, al dat kan bij onze camping met toeristische plaatsen voorzien van vijver om in te zwemmen en vijver om in te vissen en gesitueerd in de inspirerende en aangename omgeving in de omgeving van Lebbeke. Kinderen kunnen altijd op de camping met toeristische plaatsen hun hartje ophalen in de veilige speeltuin of het goed onderhouden kinderbad. Uiteraard voorzien wij ook animatie op maat, een zeer goed horeca-aanbod en vlak naast de camping is er een fraaie buurt te verkennen op korte afstand van Lebbeke.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met degelijke faciliteiten en topanimatie in een mooie omgeving vlakbij Lebbeke

Aan eet- en drankgelegenheden geen gebrek bij camping met toeristische plaatsen Diepvennen, want naast de twee taverne-restaurants bieden we drank- en snackautomaten die altijd tot uw beschikking staan. De topkeuken in het restaurant Ter Wilgen is van enorm goede kwaliteit. Gedurende het seizoen zorgen recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s dankzij een uiterst afwisselend animatie-aanbod voor enerzijds kinderen en anderzijds volwassenen. Dat alles zodat u zich geen ogenblik verveelt op de camping met toeristische plaatsen. De winkel op de kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver moet hollen voor de onmisbare inkopen. In de nabije omgeving vindt u trouwens enkele knusse herbergen. Verder kunt u dag en nacht gebruik maken van zeer goed hygiënisch toiletten, hete douches en een handige wasserette.

De goed uitgeruste camping met toeristische plaatsen Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare luxe. Op het kampeerterrein zijn er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Lebbeke is een zeer goed uitgeruste camping met toeristische plaatsen!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met toeristische plaatsen ideaal geschikt voor tripjes naar Lebbeke

Onze camping met toeristische plaatsen, strategisch gelegen in het land, bij Lebbeke is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 supervlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Lebbeke is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Lebbeke

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Lebbeke!