Leuke camping Bornem

Een unieke camping bij Bornem

 Diepvennen, de perfecte camping met zwemparadijs beeldig gesitueerd in de buurt van Bornem

Eén topadres voor een heerlijke kampeertijd nabij Bornem: camping Diepvennen. Wij hebben absoluut alles in petto om iedereen een formidabel verblijf te bezorgen. uitrusten, al die dingen kunnen bij onze camping Diepvennen die beschikt over visvijver en zwemvijver en gesitueerd in de inspirerende en schitterende omgeving nabij Bornem. De allerkleinsten kunnen altijd op de camping hun hartje ophalen in de speeltuin of het kleurrijke kinderband. Natuurlijk garanderen wij ook animatie voor jong en oud, een zeer goed horeca-assortiment en naast de kampeerterreinen is er een schilderachtige omgeving te ontdekken op korte afstand van Bornem.

Lees meer

Een camping met topvoorzieningen en topanimatie in een mooie omgeving vlakbij Bornem

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken absoluut geen gebrek bij camping Diepvennen, want naast de 2 taverne/restaurants hebben we zowel drank- als snackautomaten die permanent tot uw beschikking staan. In ons sfeervolle restaurant Ter Wilgen kunt u rustig genieten van lekkere gastronomie. Gedurende het volledige seizoen zorgen gespecialiseerde verenigingen voor de immer aangename ontspanning door middel van een uiterst gevarieerd animatieprogramma voor iedereen: jong of oud. Fun gegarandeerd. De supermarkt/minimarkt op onze camping zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te hollen voor de broodnodige boodschappen. In de nabije omtrek vindt u verder twee gezellige herbergen. Verder kan u dag en nacht gebruik maken van netjes hygiënisch sanitair, warme douches en een handige wasserette.

De goed uitgeruste camping Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare luxe. Verder verhuren wij op het kampeerterrein meerdere chalets, trekkershutten en caravans. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Bornem is een uitstekend toegeruste camping!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping ideaal geschikt voor tripjes naar Bornem

Onze camping, strategisch gesitueerd in het land, vlakbij Bornem is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De heerlijke natuur bij Bornem kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Bornem

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Bornem!