Fantastische camping Rumst

Een unieke camping bij Rumst

 Diepvennen, de allerbeste camping met zwemparadijs fantastisch gesitueerd vlakbij Rumst

Voor een heuglijke vakantie voor de ganse familie nabij Rumst moet u echt bij Diepvennen langskomen. Wij hebben alles in (ons gastvrije) huis om iedereen een onvergetelijk verblijf te geven. Relaxen, tafelen of sporten, het kan allemaal in onze camping uitgerust met visvijver en zwempoel en bovendien gelegen in de inspirerende en fabuleuze omgeving nabij Rumst. Kinderen kunnen op de terreinen van onze camping hun hartje ophalen op de mooie speeltuin of het kleurrijke kinderband. Vanzelfsprekend garanderen we eveneens animatie, een fantastisch horeca-assortiment en buiten de kampeerterreinen is er een wondermooie buurt te verkennen nabij Rumst.

Lees meer

Een camping met goede accommodatie en animatie voor jong en oud in een topomgeving bij Rumst

Aan eet-en drankmogelijkheden geen gebrek bij camping Diepvennen, want bovenop de 2 eethuis/taverne-restaurants staan er zowel drank- als snackautomaten die altijd tot uw beschikking staan. De topkeuken in ons sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ is van zeer hoge kwaliteit. Tijdens het seizoen zorgen recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning met een uiterst tof animatie-aanbod voor mensen van alle leeftijden. Zodat u zich geen ogenblik verveelt op de camping. Voor uw doordeweekse inkopen en boodschappen hoeft u niet ver te lopen, want pal op het terrein zelf van de camping staat een goed voorziene minimarkt/supermarkt. Indien u buiten het terrein wilt eten, kunt u een paar puike gezellige herbergen uitproberen op wandelafstand. De wasinfrastructuur is bij Diepvennen netjes en uitstekend onderhouden: zowel warme douches, sanitair en een wasserette zijn voorzien op de camping.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping. Verder verhuren wij op het terrein verschillende caravans, trekkershutten en chalets. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping vindbaar in de omgeving van Rumst!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping perfect geschikt voor uitjes naar Rumst

U kan Diepvennen, bij Rumst, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met met de trein is de camping makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping kan u perfect een fietstrip maken maar het mooie Mechelen. Via een fabuleuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De fameuze natuur bij Rumst kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Rumst

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Rumst!