Leuke camping met seizoensplaatsen Duffel

Een schitterende camping met seizoensplaatsen bij Duffel

 Diepvennen, de perfecte camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs knap gesitueerd op korte afstand van Duffel

Eén goed adres voor een heerlijke vakantie vlakbij Duffel: het camping met seizoensplaatsen Diepvennen. In onze camping met seizoensplaatsen die heel wat dingen in huis heeft, kunt u een wondermooie vakantie beleven. Sporten, tafelen of uitrusten, al dat kan bij de camping met seizoensplaatsen Diepvennen die voorzien is van zwemvijver en visvijver en daarenboven gelegen in de veelzijdige en grandioze setting nabij Duffel. Kinderen kunnen als ze willen op de terreinen van de camping met seizoensplaatsen hun hartje ophalen op de mooie speeltuin of het kinderbad. Daarenboven bieden we bij Diepvennen horeca en animatie, in een fraaie buurt, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met prima voorzieningen en topanimatie in een mooie omgeving vlakbij Duffel

Aan eet- en drankgelegenheden is er absoluut geen gebrek bij camping met seizoensplaatsen Diepvennen, want naast onze 2 taverne/restaurants hebben we snack- en drankautomaten die altijd goed gevuld en beschikbaar staan. De topkeuken in ons gezellige restaurant ”Ter Wilgen” is van hoge kwaliteit. Gedurende het kampeerseizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s met een enorm leuk animatie-aanbod voor enerzijds kinderen en anderzijds volwassenen. Plezier gegarandeerd. De supermarkt/minimarkt op de kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver moet zoeken voor de broodnodige boodschappen. Als u buiten de camping wilt eten, kunt u twee degelijke herbergen uitproberen op wandelafstand. Daarbovenop kan u op ieder moment van de dag gebruik maken van zeer goed verzorgd sanitair, lekker warme douches en een wasserette.

De prima toegeruste camping met seizoensplaatsen Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige comfort. Daarbovenop verhuren wij op het terrein verschillende chalets, trekkershutten en caravans. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met seizoensplaatsen is er te vinden in de buurt van Duffel!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met seizoensplaatsen perfect geschikt voor uitjes naar Duffel

U kan Diepvennen, bij Duffel, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 vlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met seizoensplaatsen kan u zeer vlot een fietstripje maken maar het mooie Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De sublieme natuur bij Duffel kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Duffel

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Duffel!