Leuke camping met seizoensplaatsen Antwerpen

Een prachtige camping met seizoensplaatsen bij Antwerpen

 Diepvennen, de beste camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs wondermooi gesitueerd vlakbij Antwerpen

Slechts één perfect adres voor een onvergetelijke vakantie vlakbij Antwerpen: het camping met seizoensplaatsen Diepvennen. In de camping met seizoensplaatsen die enorm wat dingen te bieden heeft, kan u een schitterende campingtijd meemaken. Sporten, relaxen, zwemmen, dat alles kan op onze camping met seizoensplaatsen die beschikt over vijver om in te zwemmen en vijver om in te vissen en gelegen in de kansrijke en heerlijke omgeving nabij Antwerpen. De allerkleinsten kunnen op de camping met seizoensplaatsen zich uitleven op de veilige speeltuin of het propere kinderbad. Vanzelfsprekend voorzien wij ook animatie, een zeer uitgebreid horeca-assortiment en buiten de kampeerterreinen is er een fraaie omgeving te verkennen nabij Antwerpen.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met topvoorzieningen en leuke animatie in een mooie omgeving bij Antwerpen

Met twee restaurant-tavernes en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zult u op onze %1 s in Diepvennen geen moment honger lijden. De topkeuken in ons gezellige restaurant ”Ter Wilgen” is van hoge kwaliteit. Enthousiaste recreatieverenigingen entertainen al onze gasten met een zeer gevuld animatieluik waarbij zowel de jongeren als de iets oudere mensen zich zullen amuseren. Pret gegarandeerd. De minimarkt op de camping maakt dat u niet ver moet lopen voor de onmisbare aankopen. In de directe omgeving vindt u trouwens een paar knusse herbergen. De wasfaciliteiten zijn bij Diepvennen schoon en uitstekend onderhouden: zowel sanitair, een wasserette en warme douches zijn voorzien op de camping met seizoensplaatsen.

De prima uitgeruste camping met seizoensplaatsen Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare luxe. Op het kampeerterrein staan er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met seizoensplaatsen vindbaar in de ruime omgeving van Antwerpen!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met seizoensplaatsen perfect geschikt voor tripjes naar Antwerpen

U kunt Diepvennen, vlakbij Antwerpen, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een mooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Antwerpen is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Antwerpen

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Antwerpen!