Leuke camping met staanplaatsen Opdorp

Een schitterende camping met staanplaatsen bij Opdorp

 Diepvennen, de ideale camping met staanplaatsen met zwemparadijs prachtig gesitueerd vlakbij Opdorp

Voor een heerlijke vakantie voor de hele familie in de omgeving van Opdorp moet u echt bij onze camping met staanplaatsen zijn. In de camping met staanplaatsen die enorm veel in huis heeft, kan u een wondermooie kampeertijd beleven. In het camping met staanplaatsen nabij Opdorp kunt u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, genieten van de sportvelden (tennisveld, ping pong,… ) of zorgeloos heerlijk niksen. De speeltuin, het kinderbad en talrijke andere kindervermaak zorgen ervoor dat de kleintjes zich geen enkele seconde vervelen op de camping met staanplaatsen. Vanzelfsprekend garanderen wij ook animatiemogelijkheden, een goed horeca-aanbod en vlak naast de kampeerterreinen valt er een heerlijke omgeving te ontdekken nabij Opdorp.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met degelijke faciliteiten en animatie voor jong en oud in een mooie omgeving vlakbij Opdorp

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken absoluut geen gebrek in camping met staanplaatsen Diepvennen, want bovenop de 2 taverne/restaurants hebben we snack- en drankautomaten die permanent beschikbaar zijn. De topkeuken in het sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” is van enorm goede kwaliteit. Gedurende het seizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename ontspanning dankzij een heel tof animatieprogramma voor enerzijds kinderen en anderzijds volwassenen. Plezier gegarandeerd. De supermarkt/minimarkt op de camping maakt dat u niet ver hoeft te gaan voor de onmisbare aankopen. Wanneer u buiten de campingplaats wilt tafelen, kunt u enkele prima herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. De wasfaciliteiten zijn bij ons proper en goed onderhouden: zowel toiletten, sanitair en wasserettes zijn voorzien op de camping met staanplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met staanplaatsen. Op het kampeerterrein zijn er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Opdorp is een zeer goed toegeruste camping met staanplaatsen!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met staanplaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Opdorp

Onze camping met staanplaatsen, centraal gelegen in het land, bij Opdorp is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met staanplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Opdorp

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Opdorp!