Prachtige camping met jaarplaatsen Oppuurs

Een fraaie camping met jaarplaatsen bij Oppuurs

 Diepvennen, de perfecte camping met jaarplaatsen met zwemparadijs beeldig gelegen in de omgeving van Oppuurs

Slechts één perfecte locatie voor een ongeëvenaarde kampeerperiode in de omgeving van Oppuurs: het camping met jaarplaatsen Diepvennen. Wij hebben werkelijk alles in (ons gastvrije) huis om ieder een formidabel verblijf te geven. Relaxen, tafelen of sporten, het kan allemaal in onze camping met jaarplaatsen Diepvennen die voorzien is van zwemvijver en visvijver en gelokaliseerd in de veelzijdige en sublieme omgevingskader bij Oppuurs. De allerkleinsten kunnen als ze willen op de camping met jaarplaatsen zich uitleven op de veilige speeltuin of het kinderbad. Daarenboven bieden wij animatie, horeca, in een grandioze setting, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met prima voorzieningen en leuke animatie in een topomgeving bij Oppuurs

Aan gelegenheden voor drank en eten is er geen gebrek bij camping met jaarplaatsen Diepvennen, want naast onze 2 taverne-restaurants staan er snack- en drankautomaten die permanent beschikbaar zijn. De keuken in het restaurant ‘Ter Wilgen’ is van topkwaliteit. Medewerkers van de recreatieploeg verwennen onze kampeerders met een bijzonder leuk animatieprogramma waarin zowel de jongere mensen als de volwassenen aan hun trekken komen. Dolle pret gegarandeerd. Voor uw doordeweekse boodschappen en inkopen hoeft u niet kilometers ver te lopen, want op de kampeerterreinen van de camping met jaarplaatsen staat er een goed uitgeruste supermarkt/minimarkt. In de nabije omgeving vindt u voorts enkele sfeervolle herbergen. De wasinfrastructuur is op onze camping netjes en zeer goed onderhouden: zowel warme douches, toiletten en een wasserette zijn tot uwer beschikking op de camping met jaarplaatsen.

De prima toegeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige comfort. Bovendien verhuren wij op het terrein verschillende trekkershutten, caravans en chalets. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met jaarplaatsen vindbaar in de omgeving van Oppuurs!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Oppuurs

U kunt Diepvennen, bij Oppuurs, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 heel goed bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een beeldige route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De betoverende natuur bij Oppuurs kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Oppuurs

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Oppuurs!