Leuke camping met chalets Opdorp

Een fantastische camping met chalets bij Opdorp

 Diepvennen, de perfecte camping met chalets met zwemparadijs mooi gesitueerd nabij Opdorp

Voor een fantastische vakantieperiode voor de hele familie nabij Opdorp moet u bij onze camping met chalets langskomen. Op onze camping met chalets die zeer veel in huis heeft, kan u een fantastische kampeervakantie doormaken. In het camping met chalets in de omgeving van Opdorp kunt u zich aan een zwempartijtje wagen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisvelden, petanque of tafeltennis,… ) of ongegeneerd heerlijk nietsdoen. De actieve kinderen kunnen op de terreinen van de camping met chalets zich uitleven op de veilige speeltuin of het propere kinderbad. Verder bieden wij animatie en horeca, een betoverende locatie, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met chalets met prima voorzieningen en leuke animatie in een prachtbuurt bij Opdorp

Aan drank- en eetmogelijkheden is er geen gebrek bij camping met chalets Diepvennen, want bovenop de 2 taverne-restaurants hebben we drank- en snackautomaten die constant tot uw beschikking staan. In ons gezellige restaurant Ter Wilgen kunt u ten volle genieten van lekkere gerechten. Enthousiaste recreatieverenigingen amuseren onze kampeergasten met een zeer gesmaakt animatieprogramma waarin zowel de jongere mensen als de iets oudere mensen hun gading vinden. Fun gegarandeerd. Voor de dagelijks nodige boodschappen en inkopen hoeft u niet kilometers ver te lopen, want pal op het terrein zelf van de camping met chalets staat er een prima voorziene minimarkt. In de nabije buurt vindt u verder 2 gezellige herbergen. Verder kan u dag en nacht gebruik maken van goed verzorgd toiletten, hete douches en een wasserette.

De goed toegeruste camping met chalets Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Daarbovenop verhuren wij op het terrein meerdere trekkershutten, caravans en chalets. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Opdorp is een prima toegeruste camping met chalets!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met chalets perfect geschikt voor tripjes naar Opdorp

U kan Diepvennen, bij Opdorp, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met met de trein is de camping met chalets makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met chalets kunt u perfect een fietstrip maken maar het mooie Mechelen. Via een fabuleuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De fameuze natuur bij Opdorp kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets zalige mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Opdorp

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Opdorp!