Leuke camping met jaarplaatsen Antwerpen

Een unieke camping met jaarplaatsen bij Antwerpen

 Diepvennen, de perfecte camping met jaarplaatsen met zwemparadijs beeldig gelegen vlakbij Antwerpen

1 perfect adres voor een fabuleuze vakantie in de omgeving van Antwerpen: camping met jaarplaatsen Diepvennen. In de camping met jaarplaatsen die zeer veel in huis heeft, kan u een fameuze kampeertijd beleven. Op het camping met jaarplaatsen vlakbij Antwerpen kan u een zwempje doen in de zwemvijver, vissen in de visvijver, afreageren op de sportterreinen (tennisvelden, tafeltennis of petanque,… ) of ongegeneerd heerlijk niksen. De allerkleinsten kunnen op onze camping met jaarplaatsen hun hartje ophalen in de mooie speeltuin of het propere kinderbad. Verder bieden we bij Diepvennen animatie, horeca, middenin een interessante buurt, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met topvoorzieningen en animatie voor jong en oud in een prachtbuurt vlakbij Antwerpen

Met twee taverne-restaurtants en een automatenhoek (snack- en drankautomaten) zult u op onze %1 s in Diepvennen geen honger lijden. In ons restaurant Ter Wilgen kan u aangenaam genieten van fijne gastronomie. Gespecialiseerde recreatieteams entertainen al onze gasten met een zeer leuk animatie-aanbod waarin zowel de jongere mensen als de volwassenen zich zullen vermaken. Toffe toestanden gegarandeerd. Voor uw nodige boodschappen hoeft u niet ver weg, want op de kampeerterreinen van de camping met jaarplaatsen is er een degelijk uitgeruste minimarkt/supermarkt. In de directe omtrek vindt u daarbovenop twee sfeervolle herbergen. De wasinfrastructuur is op onze camping proper en goed onderhouden: zowel sanitair, een wasserette en warme douches zijn tot uwer beschikking op de camping met jaarplaatsen.

De prima uitgeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Daarbovenop verhuren wij op het terrein meerdere caravans, trekkershutten en chalets. Overal is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Antwerpen is een prima uitgeruste camping met jaarplaatsen!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor tripjes naar Antwerpen

Onze camping met jaarplaatsen, strategisch gesitueerd in het land, bij Antwerpen is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 vlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kunt u perfect een fietstripje maken maar het magistrale Mechelen. Via een ronduit prachtige route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De ronduit prachtige natuur bij Antwerpen kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Antwerpen

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Antwerpen!