Leuke camping met toeristische plaatsen Puurs

Een magnifieke camping met toeristische plaatsen bij Puurs

 Diepvennen, de gedroomde camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs geweldig gesitueerd nabij Puurs

Voor een onvergetelijke vakantietijd voor de hele familie in de buurt van Puurs moet je echt bij onze camping met toeristische plaatsen aankloppen. Op de camping met toeristische plaatsen die heel veel in huis heeft, kunt u een fantastische kampeervakantie beleven. Op de camping met toeristische plaatsen in de omgeving van Puurs kan u zich aan een zwampartij wagen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisterrein, petanque of tafeltennis,… ) of aangenaam aangenaam op rust komen. Kinderen kunnen op de terreinen van onze camping met toeristische plaatsen hun hartje ophalen op de speeltuin of het kleurrijke kinderband. Natuurlijk garanderen wij eveneens animatiemogelijkheden, een geweldig horeca-assortiment en buiten de camping is er een wondermooie buurt te ontdekken op korte afstand van Puurs.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met prima voorzieningen en animatie voor jong en oud in een prachtomgeving vlakbij Puurs

Met een tweetal restaurants/tavernes en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zal u op onze %1 s in Diepvennen geen honger hebben. De heerlijke keuken in ons knusse restaurant Ter Wilgen is van zeer hoge kwaliteit. Gedurende het volledige seizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning dmv een zeer afwisselend animatieprogramma voor zowel jong als oud. Vermaak gegarandeerd. Voor de dagelijkse inkopen hoeft u niet ver weg, want op het terrein van de camping met toeristische plaatsen is een prima voorziene supermarkt/minimarkt. In de directe buurt vindt u verder een paar gezellige herbergen. De wasfaciliteiten zijn op onze camping netjes en prima onderhouden: zowel warme douches, toiletten en een wasserette zijn tot uw beschikking op de camping met toeristische plaatsen.

De goed uitgeruste camping met toeristische plaatsen Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Op het terrein staan er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Puurs is een uitstekend uitgeruste camping met toeristische plaatsen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met toeristische plaatsen ideaal geschikt voor tripjes naar Puurs

U kunt Diepvennen, vlakbij Puurs, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met per trein is de camping met toeristische plaatsen makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met toeristische plaatsen kan u perfect een fietstripje ondernemen maar het magistrale Mechelen. Via een grandioze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Puurs

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Puurs!