Leuke camping met zwemvijver Ruisbroek

Een fraaie camping met zwemvijver bij Ruisbroek

 Diepvennen, de beste camping met zwemvijver met zwemparadijs schitterend gelegen in de omgeving van Ruisbroek

Slechts één toplocatie voor een heerlijke kampeerperiode in de omgeving van Ruisbroek: camping met zwemvijver Diepvennen. Op de camping met zwemvijver die zeer veel te bieden heeft, kan u een grandioze vakantie meemaken. Op het camping met zwemvijver in de omgeving van Ruisbroek kunt u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisvelden, tafeltennis of petanque,… ) of gewoon aangenaam rusten. De allerkleinsten kunnen als ze willen op de terreinen van onze camping met zwemvijver zich uitleven op de mooie speeltuin of het kleurrijke kinderband. Daarenboven bieden wij horeca en animatie, middenin een schitterende locatie, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met degelijke faciliteiten en animatie op maat in een topomgeving vlakbij Ruisbroek

Met 2 tavernes/restaurants en een paar automaten (drank- en snackautomaten) zult u op de %1 s in Diepvennen absoluut geen honger hebben. In ons gezellige restaurant Ter Wilgen kunt u ten volle genieten van lekkere gerechten. Gedurende het seizoen zorgen recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s dmv een zeer leuk animatieprogramma voor zowel jong als oud. Zodat u zich geen seconde verveelt op onze camping met zwemvijver. Voor uw nodige kleine winkelaankopen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op de kampeerterreinen van de camping met zwemvijver is er een uitstekend voorziene minimarkt/supermarkt. In de directe omtrek vindt u voorts enkele knusse herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij Diepvennen schoon en prima onderhouden: zowel toiletten, sanitair en wasserettes zijn aanwezig op de camping met zwemvijver.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met zwemvijver. Op het terrein zijn er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping met zwemvijver vindbaar in de omgeving van Ruisbroek!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met zwemvijver perfect geschikt voor tripjes naar Ruisbroek

U kunt Diepvennen, vlakbij Ruisbroek, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met met de trein is de camping met zwemvijver makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De fraaie natuur bij Ruisbroek kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Ruisbroek

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Ruisbroek!