Unieke camping met trekkershutten Opdorp

Een fraaie camping met trekkershutten bij Opdorp

 Diepvennen, de allerbeste camping met trekkershutten met zwemparadijs schitterend gelegen bij Opdorp

Voor een heuglijke kampeervakantie voor de hele familie bij Opdorp moet u bij camping met trekkershutten Diepvennen aankloppen. Wij hebben absoluut alles in petto om u een geweldig verblijf te bezorgen. Op de camping met trekkershutten niet ver van Opdorp kunt u zich aan een zwampartij wagen in de zwemvijver, vissen in de visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisterrein, petanque of tafeltennis,… ) of gewoon zalig niksen. Het kinderbad, de speeltuin en vele andere kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer zorgen ervoor dat de kinderen zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met trekkershutten. Voorts leveren we bij Diepvennen animatie, horeca, in een fameuze buurt, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met goede accommodatie en animatie op maat in een leuke buurt nabij Opdorp

Met twee restaurant-tavernes en een automatenshop (snack- en drankautomaten) zult u op de %1 s van Diepvennen zeker geen honger hebben. De heerlijke keuken in het knusse restaurant Ter Wilgen is van topkwaliteit. Medewerkers van de recreatieploeg plezieren de gasten met een bijzonder tof animatieluik waarbij zowel de jongeren als de volwassenen aan hun trekken komen. Dat alles zodat u zich geen enkel ogenblik verveelt op onze camping met trekkershutten. De minimarkt op onze camping maakt dat u niet ver hoeft te gaan voor de nodige aankopen. In de directe buurt vindt u verder een paar herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij Diepvennen schoon en zeer goed onderhouden: zowel een wasserette, toiletten en warme douches zijn tot uw beschikking op de camping met trekkershutten.

De goed toegeruste camping met trekkershutten Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige luxe. Op het terrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Opdorp is een zeer goed uitgeruste camping met trekkershutten!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met trekkershutten perfect geschikt voor tripjes naar Opdorp

Onze camping met trekkershutten, centraal gelegen in het land, vlakbij Opdorp is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 supervlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met trekkershutten kunt u zeer vlot een fietstripje maken maar het magistrale Mechelen. Via een mooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Opdorp

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Opdorp!