Unieke camping met chalets Lebbeke

Een fraaie camping met chalets bij Lebbeke

 Diepvennen, de perfecte camping met chalets met zwemparadijs geweldig gelegen in de buurt van Lebbeke

Voor een mooie vakantie voor de ganse familie nabij Lebbeke moet u bij onze camping met chalets langskomen. We hebben alles in huis om iedereen een geweldig logement te bezorgen. Op de camping met chalets in de buurt van Lebbeke kunt u zich aan een zwampartij wagen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, genieten van de sportvelden (tennisterrein, ping pong,… ) of aangenaam heerlijk relaxen. De allerkleinsten kunnen als ze willen op de terreinen van onze camping met chalets hun hartje ophalen op de veilige speeltuin of het kinderbad. Natuurlijk garanderen we eveneens animatiemogelijkheden, een top horeca-assortiment en vlak naast de kampeerterreinen valt er een oogverblindende buurt te verkennen vlakbij Lebbeke.

Lees meer

Een camping met chalets met topvoorzieningen en leuke animatie in een mooie omgeving nabij Lebbeke

Met een tweetal tavernes/restaurants en een automatenhoek (snack- en drankautomaten) zult u op de %1 s van Diepvennen geen moment honger lijden. De topkeuken in het sfeervolle restaurant Ter Wilgen is van zeer hoge kwaliteit. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen verwennen al onze kampeergasten met een geweldig geslaagd animatieluik waarin zowel de jeugd als de volwassen mensen hun gading vinden. Pret gegarandeerd. Voor de nodige kleine winkelaankopen hoeft u niet ver weg, want op het terrein van de camping met chalets staat er een prima gesorteerde supermarkt/minimarkt. Als u niet op de camping wilt tafelen, kunt u een paar puike gezellige herbergen vinden op bewandelbare afstand. Bovendien kunt u gebruik maken van zeer goed verzorgd sanitair, lekker warme douches en een wasserette.

De goed toegeruste camping met chalets Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare luxe. Op het terrein zijn er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Lebbeke is een uitstekend uitgeruste camping met chalets!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met chalets perfect geschikt voor uitstapjes naar Lebbeke

Onze camping met chalets, strategisch gesitueerd in het land, bij Lebbeke is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met chalets makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met chalets kunt u perfect een fietstrip ondernemen maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Lebbeke is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Lebbeke

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Lebbeke!