Leuke camping met toeristische plaatsen Rumst

Een unieke camping met toeristische plaatsen bij Rumst

 Diepvennen, de perfecte camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs fraai gesitueerd bij Rumst

Voor een heuglijke kampeervakantie voor de hele familie in de buurt van Rumst moet je echt bij Diepvennen aankloppen. In onze camping met toeristische plaatsen die heel wat dingen in huis heeft, kan u een schilderachtige campingtijd doormaken. In de camping met toeristische plaatsen nabij Rumst kan u zwemmen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, afreageren op de sportvelden (tennisveld, petanque of tafeltennis,… ) of doodeenvoudig lekker rusten. Het kinderbad, de speeltuin en talrijke andere mogelijkheden tot kinderamusement staan er garant voor dat de kinderen zich geen enkel moment vervelen op de camping met toeristische plaatsen. Bovendien hebben wij horeca, animatie, een ronduit prachtige locatie, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met topvoorzieningen en leuke animatie in een mooie omgeving nabij Rumst

Met 2 restaurant-tavernes en een automatenhoek (snack- en drankautomaten) zal u op de %1 s in Diepvennen zeker geen honger hebben. De topkeuken in ons sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” is van onbetwiste topkwaliteit. Gedurende het volledige seizoen zorgen gespecialiseerde verenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s door middel van een heel tof animatieprogramma voor jong en oud. Fun en plezier gegarandeerd. De winkel op de camping zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te zoeken voor de dagelijkse inkopen. In de nabije omgeving vindt u voorts een tweetal herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping schoon en uitstekend onderhouden: zowel warme douches, toiletten en een wasserette zijn tot uwer beschikking op de camping met toeristische plaatsen.

De goed uitgeruste camping met toeristische plaatsen Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare luxe. Op het terrein zijn er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Rumst is een uitstekend uitgeruste camping met toeristische plaatsen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met toeristische plaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Rumst

U kunt Diepvennen, bij Rumst, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 heel goed bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Rumst

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Rumst!