Prachtige camping met jaarplaatsen Vilvoorde

Een oogverblindende camping met jaarplaatsen bij Vilvoorde

 Diepvennen, de allerbeste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs geweldig gesitueerd op korte afstand van Vilvoorde

Slechts één toplocatie voor een ongeëvenaarde kampeervakantie in de omgeving van Vilvoorde: het camping met jaarplaatsen Diepvennen. Op de camping met jaarplaatsen die enorm wat dingen in huis heeft, kunt u een betoverende campingtijd meemaken. Op de camping met jaarplaatsen in de buurt van Vilvoorde kan u zich aan een zwampartij wagen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, afreageren op de sportvelden (tennisterrein, tafeltennis, petanque,… ) of doodeenvoudig aangenaam niksen. De actieve kinderen kunnen als ze willen op de camping met jaarplaatsen zich uitleven op de speeltuin of het kinderbad. Voorts hebben we bij Diepvennen horeca en animatie, een sublieme buurt, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met topvoorzieningen en animatie op maat in een mooie omgeving vlakbij Vilvoorde

Met een tweetal restaurants/tavernes en een paar automaten (snack- en drankautomaten) zult u op de %1 s van Diepvennen geen moment honger hebben. In ons fijne restaurant Ter Wilgen kunt u ten volle genieten van heerlijke schotels. Enthousiaste recreatieverenigingen amuseren alle gasten met een bijzonder gesmaakt animatieluik waarin zowel de jongere mensen als de volwassenen zich zullen vermaken. Met als doel dat u zich geen enkele minuut verveelt op onze camping met jaarplaatsen. De supermarkt op onze kampeerterreinen maakt dat u niet ver hoeft te zoeken voor de dagelijkse boodschappen. In de directe omgeving vindt u bovendien 2 gezellige herbergen. De wasinfrastructuur is bij Diepvennen proper en goed onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en toiletten zijn tot uw beschikking op de camping met jaarplaatsen.

De prima uitgeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Vilvoorde is een zeer goed toegeruste camping met jaarplaatsen!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor tripjes naar Vilvoorde

Onze camping met jaarplaatsen, centraal gesitueerd in het land, bij Vilvoorde is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kan u zeer vlot een fietstripje ondernemen maar het mooie Mechelen. Via een sublieme route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De beeldige natuur bij Vilvoorde kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen zalige mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Vilvoorde

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Vilvoorde!