Prachtige camping met seizoensplaatsen Oppuurs

Een unieke camping met seizoensplaatsen bij Oppuurs

 Diepvennen, de perfecte camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs geweldig gelegen op korte afstand van Oppuurs

Slechts één perfecte locatie voor een fantastische kampeertijd vlakbij Oppuurs: het camping met seizoensplaatsen Diepvennen. In onze camping met seizoensplaatsen die enorm wat dingen in huis heeft, kunt u een ronduit prachtige campingtijd doormaken. Sporten, zwemmen, relaxen, dat alles kan bij de camping met seizoensplaatsen voorzien van vis- en zwemvijver en genesteld in de interessante en oogverblindende setting in de buurt van Oppuurs. De actieve kinderen kunnen op de terreinen van onze camping met seizoensplaatsen zich uitleven op de mooie speeltuin of het propere kinderbad. Vanzelfsprekend bieden wij ook animatiemogelijkheden, een zeer goed horeca-aanbod en vlak naast de kampeerterreinen is er een sublieme omgeving te ontdekken nabij Oppuurs.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met topvoorzieningen en leuke animatie in een leuke buurt bij Oppuurs

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken is er absoluut geen tekort bij camping met seizoensplaatsen Diepvennen, want bovenop onze twee taverne/restaurants staan er snack- en drankautomaten die altijd tot uw beschikking staan. De keuken in het knusse restaurant ‘Ter Wilgen’ is van hoge kwaliteit. Enthousiaste recreatieverenigingen plezieren alle gasten met een bijzonder leuk animatieprogramma waarbij zowel de jongeren en kinderen als de iets oudere mensen zich zullen amuseren. Plezier gegarandeerd. Voor uw doordeweekse boodschappen en inkopen hoeft u niet kilometers ver weg, want op het terrein zelf van de camping met seizoensplaatsen is er een uitstekend geëquipeerde minimarkt/supermarkt. Indien u buiten het terrein wilt tafelen, kan u 2 degelijke herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. Verder kunt u gebruik maken van goed in orde gehouden toiletten, hete douches en een wasserette.

De goed toegeruste camping met seizoensplaatsen Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige luxe. Op het kampeerterrein zijn er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Oppuurs is een prima uitgeruste camping met seizoensplaatsen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met seizoensplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Oppuurs

U kan Diepvennen, vlakbij Oppuurs, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met met de trein is de camping met seizoensplaatsen makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een beeldige route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De betoverende natuur bij Oppuurs kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Oppuurs

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Oppuurs!