Prachtige camping met trekkershutten Puurs

Een oogverblindende camping met trekkershutten bij Puurs

 Diepvennen, de ideale camping met trekkershutten met zwemparadijs fraai gesitueerd in de buurt van Puurs

Voor een fantastische kampeervakantie voor het ganse gezin nabij Puurs moet je echt bij camping met trekkershutten Diepvennen aankloppen. We hebben absoluut alles in huis om u een fantastisch verblijf aan te bieden. Op de camping met trekkershutten in de buurt van Puurs kan u een zwempje doen in de zwemvijver, vissen in de visvijver, afreageren op de sportterreinen (tennisveld, petanque of tafeltennis,… ) of doodleuk lekker rusten. Kinderen kunnen altijd op onze camping met trekkershutten zich uitleven op de speeltuin of het populaire kinderbad. Vanzelfsprekend verschaffen wij daarnaast ook animatie voor jong en oud, een zeer mooi horeca-aanbod en buiten de kampeerterreinen is er een schitterende omgeving te ontdekken vlakbij Puurs.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met goede accommodatie en animatie op maat in een prachtbuurt bij Puurs

Aan eet- en drankgelegenheden is er absoluut geen tekort in camping met trekkershutten Diepvennen, want naast onze 2 restaurant-taverenes staan er snack- en drankautomaten die constant goed gevuld en beschikbaar zijn. In het restaurant Ter Wilgen kan u genieten van overheerlijke gastronomie. Gespecialiseerde recreatieteams plezieren onze kampeerders met een bijzonder gevuld animatieprogramma waarbij zowel de jongeren en kinderen als de volwassenen en senioren zich zullen vermaken. Met als doel dat u zich geen enkele minuut verveelt op de camping met trekkershutten. De supermarkt op de kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver moet zoeken voor de broodnodige inkopen. Indien u niet op de camping wilt tafelen, kunt u een paar uitstekende herbergen vinden op korte afstand. Daarnaast kunt u op ieder moment van de dag gebruik maken van prima in orde gehouden toiletten, hete douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met trekkershutten. Daarbovenop verhuren wij op het terrein verschillende trekkershutten, chalets en caravans. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Puurs is een uitstekend uitgeruste camping met trekkershutten!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met trekkershutten ideaal geschikt voor tripjes naar Puurs

Onze camping met trekkershutten, strategisch gesitueerd in het land, bij Puurs is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met trekkershutten makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Puurs

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Puurs!