Prachtige camping met zwemvijver Willebroek

Een magnifieke camping met zwemvijver bij Willebroek

 Diepvennen, de perfecte camping met zwemvijver met zwemparadijs schitterend gesitueerd in de buurt van Willebroek

Slechts één goed adres voor een geweldige vakantie bij Willebroek: het camping met zwemvijver Diepvennen. Op onze camping met zwemvijver die heel veel te bieden heeft, kan u een wondermooie campingtijd meemaken. Op het camping met zwemvijver niet ver van Willebroek kan u zich aan een zwempartijtje wagen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisvelden, petanque, tafeltennis,… ) of gewoon aangenaam nietsdoen. Het kinderbad, het speelparadijs en talrijke andere kindervermaak maken dat de jongste kinderen zich geen seconde zullen vervelen op de camping met zwemvijver. Voorts bieden we bij Diepvennen animatie en horeca, in een fameuze omgeving, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met degelijke faciliteiten en animatie op maat in een leuke buurt bij Willebroek

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken is er geen gebrek bij camping met zwemvijver Diepvennen, want naast de 2 eethuis/taverne-restaurants bieden we drank- en snackautomaten die permanent beschikbaar staan. De topkeuken in ons restaurant Ter Wilgen is van zeer hoge kwaliteit. Gedurende het kampeerseizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s door middel van een heel tof animatie-aanbod voor enerzijds kinderen en anderzijds volwassenen. Fun gegarandeerd. De winkel op de camping maakt dat u niet ver moet hollen voor de broodnodige boodschappen. Als u buiten de campingplaats wilt eten, kan u een tweetal uitstekende herbergen vinden op bewandelbare afstand. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij ons proper en goed onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en sanitair zijn aanwezig op de camping met zwemvijver.

De goed uitgeruste camping met zwemvijver Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige comfort. Daarbovenop verhuren wij op het terrein verschillende chalets, trekkershutten en caravans. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping met zwemvijver is er te vinden in de ruime omgeving van Willebroek!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met zwemvijver perfect geschikt voor uitjes naar Willebroek

Onze camping met zwemvijver, strategisch gesitueerd in het land, vlakbij Willebroek is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met zwemvijver makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met zwemvijver kunt u zeer vlot een fietstrip ondernemen maar het magistrale Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De heerlijke natuur bij Willebroek kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Willebroek

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Willebroek!