Leuke camping met staanplaatsen Sint-Amands

Een oogverblindende camping met staanplaatsen bij Sint-Amands

 Diepvennen, de ideale camping met staanplaatsen met zwemparadijs schitterend gelegen in de buurt van Sint-Amands

Voor een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin in de omgeving van Sint-Amands moet je echt bij onze camping met staanplaatsen zijn. We hebben werkelijk alles in (ons gastvrije) huis om u een geweldig verblijf aan te bieden. Relaxen sporten en tafelen, dat alles kan in onze camping met staanplaatsen die uitgerust is met visvijver en zwemvijver en gelokaliseerd in de inspirerende en heerlijke buurt bij Sint-Amands. Het kinderbad, het speelparadijs en talloze mogelijke kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer zorgen ervoor dat de kinderen zich geen enkele seconde zullen vervelen op de camping met staanplaatsen. Uiteraard verschaffen we daarnaast ook animatie voor jong en oud, een mooi horeca-aanbod en vlak naast de kampeerterreinen valt er een schitterende omgeving te ontdekken op korte afstand van Sint-Amands.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met topvoorzieningen en animatie voor jong en oud in een leuke buurt nabij Sint-Amands

Met een tweetal restaurant-tavernes en een automatenshop (snack- en drankautomaten) zult u op de %1 s in Diepvennen absoluut geen honger lijden. In het sfeervolle restaurant Ter Wilgen kan u aangenaam genieten van lekkere schotels. Gespecialiseerde recreatieteams verwennen al onze kampeergasten met een geweldig geslaagd animatie-aanbod waarbij zowel de jongeren als de volwassen mensen zich zullen amuseren. Pret gegarandeerd. Voor uw nodige inkopen hoeft u niet kilometers ver weg, want op de kampeerterreinen van de camping met staanplaatsen is er een uitstekend geëquipeerde minimarkt/supermarkt. Wanneer u buiten het terrein wilt tafelen, kunt u twee uitstekende herbergen uitproberen op korte afstand. Daarnaast kunt u op ieder moment van de dag gebruik maken van zeer goed onderhouden sanitair, warme douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met staanplaatsen. Daarbovenop verhuren wij op het terrein verschillende chalets, trekkershutten en caravans. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Sint-Amands is een prima uitgeruste camping met staanplaatsen!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met staanplaatsen perfect geschikt voor uitjes naar Sint-Amands

Onze camping met staanplaatsen, centraal gesitueerd in het land, bij Sint-Amands is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping met staanplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een wondermooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Sint-Amands

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Sint-Amands!