Leuke camping met stacaravans Buggenhout

Een fantastische camping met stacaravans bij Buggenhout

 Diepvennen, de beste camping met stacaravans met zwemparadijs knap gesitueerd op korte afstand van Buggenhout

Voor een onvergetelijke kampeervakantie voor het hele gezin nabij Buggenhout moet u bij onze camping met stacaravans zijn. Op onze camping met stacaravans die zeer wat dingen in huis heeft, kan u een ronduit prachtige kampeertijd meemaken. Tafelen, uitrusten, sporten, al dat kan in onze camping met stacaravans die uitgerust is met vis- en zwemvijver en bovendien gelegen in de interessante en heerlijke omgevingskader bij Buggenhout. Het kinderbad, het speelparadijs en vele andere kindervermaak zorgen ervoor dat de allerkleinsten zich geen enkele seconde vervelen op de camping met stacaravans. Bovendien bieden wij animatie en horeca, middenin een fraaie buurt, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met stacaravans met prima voorzieningen en topanimatie in een leuke buurt bij Buggenhout

Aan drank- en eetgelegenheden absoluut geen gebrek in camping met stacaravans Diepvennen, want naast de twee restaurant/tavernes staan er zowel snack- als drankautomaten die constant beschikbaar staan. In ons sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” kunt u rustig genieten van fijne gerechten. Gespecialiseerde recreatieteams amuseren onze kampeergasten met een zeer gesmaakt animatie-aanbod waarbij zowel de jongere mensen als de iets oudere mensen aan hun trekken komen. Pret gegarandeerd. Voor uw dagelijkse inkopen en boodschappen hoeft u niet ver weg, want op het terrein zelf van de camping met stacaravans is een uitstekend uitgeruste minimarkt/supermarkt. Indien u niet op de campingplaats wilt tafelen, kunt u een paar puike herbergen uitproberen op korte afstand. De wasfaciliteiten zijn op onze camping netjes en goed onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en toiletten zijn voorzien op de camping met stacaravans.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met stacaravans. Op het terrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Buggenhout is een zeer goed toegeruste camping met stacaravans!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met stacaravans ideaal geschikt voor uitjes naar Buggenhout

U kan Diepvennen, vlakbij Buggenhout, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met stacaravans kan u perfect een fietstrip ondernemen maar het magistrale Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De oogverblindende natuur bij Buggenhout kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Buggenhout

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Buggenhout!