Prachtige camping met staanplaatsen Boom

Een fantastische camping met staanplaatsen bij Boom

 Diepvennen, de perfecte camping met staanplaatsen met zwemparadijs geweldig gelegen bij Boom

Slechts één perfect adres voor een heerlijke vakantie vlakbij Boom: het camping met staanplaatsen Diepvennen. In de camping met staanplaatsen die zeer veel te bieden heeft, kan u een fraaie vakantie beleven. Sporten, het kan allemaal op de camping met staanplaatsen Diepvennen uitgerust met vijver om in te zwemmen en vijver om in te vissen en gesitueerd in de inspirerende en schilderachtige setting bij Boom. Kinderen kunnen altijd op onze camping met staanplaatsen hun hartje ophalen op de veilige speeltuin of het goed onderhouden kinderbad. Bovendien hebben we bij Diepvennen animatie, horeca, in een betoverende omgeving, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met prima voorzieningen en animatie voor jong en oud in een leuke buurt nabij Boom

Aan drank- en eetgelegenheden absoluut geen tekort in camping met staanplaatsen Diepvennen, want bovenop de twee eethuis/taverne-restaurants staan er snack- en drankautomaten die constant tot uw beschikking zijn. In ons gezellige restaurant ”Ter Wilgen” kunt u genieten van overheerlijke gerechten. Enthousiaste recreatieverenigingen plezieren al onze kampeergasten met een geweldig tof animatieluik waarbij zowel de jongere mensen als de volwassenen en senioren aan hun trekken komen. Zodat u zich geen enkel ogenblik verveelt op de camping met staanplaatsen. De minimarkt op de kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te hollen voor de onmisbare boodschappen. In de nabije omgeving vindt u trouwens een tweetal knusse herbergen. De wasfaciliteiten zijn op onze camping proper en zeer goed onderhouden: zowel warme douches, sanitair en een wasserette zijn tot uwer beschikking op de camping met staanplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met staanplaatsen. Op het terrein zijn er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Boom is een zeer goed toegeruste camping met staanplaatsen!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met staanplaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Boom

Onze camping met staanplaatsen, strategisch gelegen in het land, bij Boom is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping met staanplaatsen makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een oogverblindende route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De wondermooie natuur bij Boom kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Boom

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Boom!