Leuke camping met stacaravans Opdorp

Een luisterrijke camping met stacaravans bij Opdorp

 Diepvennen, de perfecte camping met stacaravans met zwemparadijs prachtig gelegen bij Opdorp

1 toplocatie voor een heerlijke vakantie in de buurt van Opdorp: het camping met stacaravans Diepvennen. We hebben werkelijk alles in (ons gastvrije) huis om u een geweldig verblijf te geven. In de camping met stacaravans niet ver van Opdorp kunt u een zwempje doen in de zwemvijver, vissen in de visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisveld, tafeltennis, petanque,… ) of gewoon heerlijk nietsdoen. Kinderen kunnen op de terreinen van onze camping met stacaravans hun hartje ophalen in de veilige speeltuin of het kinderbad. Daarbovenop bieden wij horeca en animatie, middenin een fraaie omgeving, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met stacaravans met degelijke faciliteiten en topanimatie in een topomgeving nabij Opdorp

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken is er geen tekort bij camping met stacaravans Diepvennen, want bovenop de twee restaurant/tavernes bieden we zowel drank- als snackautomaten die permanent goed gevuld en beschikbaar staan. In het fijne restaurant ”Ter Wilgen” kan u genieten van lekkere schotels. Medewerkers van de recreatieploeg entertainen alle kampeergasten met een geweldig gevuld animatieprogramma waarin zowel de jongeren en kinderen als de volwassen mensen aan hun trekken komen. Fun en plezier gegarandeerd. Voor de doordeweekse kleine winkelaankopen hoeft u niet ver te lopen, want op het terrein van de camping met stacaravans is er een goed gesorteerde minimarkt. Als u buiten de campingplaats wilt eten, kan u enkele uitstekende gezellige herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. Voorts kan u dag en nacht gebruik maken van goed verzorgd sanitair, hete douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met stacaravans. Op het kampeerterrein staan er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met stacaravans is er te vinden in de omgeving van Opdorp!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met stacaravans perfect geschikt voor uitstapjes naar Opdorp

Onze camping met stacaravans, centraal gelegen in het land, bij Opdorp is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met stacaravans makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met stacaravans kan u zeer vlot een fietstrip maken maar het magistrale Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De fameuze natuur bij Opdorp kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans zalige mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Opdorp

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Opdorp!