Leuke camping met stacaravans Sint-Katelijne-Waver

Een mooie camping met stacaravans bij Sint-Katelijne-Waver

 Diepvennen, de beste camping met stacaravans met zwemparadijs knap gelegen in de omgeving van Sint-Katelijne-Waver

1 adres voor een fantastische vakantie in de buurt van Sint-Katelijne-Waver: camping met stacaravans Diepvennen. In onze camping met stacaravans die heel veel in huis heeft, kan u een wondermooie vakantie doormaken. Op het camping met stacaravans in de buurt van Sint-Katelijne-Waver kan u zich aan een zwampartij wagen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de visvijver, afreageren op de sportterreinen (tennisveld, tafeltennis of petanque,… ) of aangenaam lekker nietsdoen. De actieve kinderen kunnen altijd op onze camping met stacaravans zich uitleven in de mooie speeltuin of het kleurrijke kinderband. Uiteraard garanderen we eveneens animatie op maat, een zeer uitgebreid horeca-assortiment en naast de kampeerterreinen is er een heerlijke buurt te verkennen nabij Sint-Katelijne-Waver.

Lees meer

Een camping met stacaravans met topvoorzieningen en leuke animatie in een prachtbuurt nabij Sint-Katelijne-Waver

Met 2 restaurants/tavernes en een automatenhoek (snack- en drankautomaten) zult u op de %1 s in Diepvennen geen honger lijden. De heerlijke keuken in ons gezellige restaurant ‘Ter Wilgen’ is van enorm goede kwaliteit. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen amuseren de gasten met een geweldig leuk animatieluik waarbij zowel de jeugd als de iets oudere mensen zich zullen vermaken. Fun en plezier gegarandeerd. De supermarkt op de kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te gaan voor de broodnodige aankopen. In de nabije omgeving vindt u trouwens enkele gezellige herbergen. De wasinfrastructuur is op onze camping netjes en zeer goed onderhouden: zowel toiletten, warme douches en een wasserette zijn aanwezig op de camping met stacaravans.

De prima uitgeruste camping met stacaravans Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare comfort. Bovendien verhuren wij op het terrein verschillende trekkershutten, chalets en caravans. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met stacaravans vindbaar in de buurt van Sint-Katelijne-Waver!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met stacaravans perfect geschikt voor tripjes naar Sint-Katelijne-Waver

Onze camping met stacaravans, strategisch gelegen in het land, bij Sint-Katelijne-Waver is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 supervlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met stacaravans kunt u zeer vlot een fietstrip ondernemen maar het magistrale Mechelen. Via een schilderachtige route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Sint-Katelijne-Waver is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans zalige mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Sint-Katelijne-Waver

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Sint-Katelijne-Waver!