Prachtige camping met stacaravans Duffel

Een oogverblindende camping met stacaravans bij Duffel

 Diepvennen, de beste camping met stacaravans met zwemparadijs knap gesitueerd nabij Duffel

1 perfect adres voor een fabuleuze kampeervakantie in de buurt van Duffel: het camping met stacaravans Diepvennen. In onze camping met stacaravans die zeer wat dingen te bieden heeft, kunt u een fameuze vakantie doormaken. Op het camping met stacaravans niet ver van Duffel kunt u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisvelden, petanque of tafeltennis,… ) of simpelweg lekker luieren. De allerkleinsten kunnen als ze willen op onze camping met stacaravans zich uitleven in de veilige speeltuin of het kinderbad. Daarbovenop hebben we bij Diepvennen animatie en horeca, in een natuurrijke setting, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met stacaravans met topvoorzieningen en topanimatie in een leuke buurt vlakbij Duffel

Aan eet- en drankgelegenheden absoluut geen tekort in camping met stacaravans Diepvennen, want naast onze twee restaurant-taverenes staan er zowel snack- als drankautomaten die constant goed gevuld en beschikbaar zijn. In ons restaurant ”Ter Wilgen” kan u aangenaam genieten van overheerlijke gerechten. Tijdens het seizoen zorgen recreatieverenigingen voor de immer aangename ontspanning door middel van een zeer tof animatie-aanbod voor alle leeftijden. Dat alles zodat u zich geen enkele seconde verveelt op onze camping met stacaravans. De supermarkt/minimarkt op onze camping zorgt ervoor dat u niet ver moet gaan voor de nodige boodschappen. In de directe omtrek vindt u voorts enkele sfeervolle herbergen. De wasfaciliteiten zijn bij Diepvennen proper en zeer goed onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en toiletten zijn aanwezig op de camping met stacaravans.

De goed toegeruste camping met stacaravans Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare comfort. Bovendien verhuren wij op het terrein meerdere trekkershutten, chalets en caravans. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Duffel is een zeer goed uitgeruste camping met stacaravans!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met stacaravans ideaal geschikt voor uitjes naar Duffel

U kan Diepvennen, bij Duffel, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met stacaravans makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De heerlijke natuur bij Duffel kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Duffel

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Duffel!