Unieke camping met jaarplaatsen Ruisbroek

Een magnifieke camping met jaarplaatsen bij Ruisbroek

 Diepvennen, de ideale camping met jaarplaatsen met zwemparadijs beeldig gelegen in de omgeving van Ruisbroek

Voor een onvergetelijke vakantieperiode voor de ganse familie bij Ruisbroek moet u echt bij Diepvennen zijn. We hebben absoluut alles in petto om iedereen een formidabel logement te geven. In de camping met jaarplaatsen vlakbij Ruisbroek kunt u zich aan een zwempartijtje wagen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, genieten van de sportvelden (tennisvelden, tafeltennis, petanque,… ) of gewoon aangenaam op rust komen. Kinderen kunnen altijd op de camping met jaarplaatsen hun hartje ophalen in de mooie speeltuin of het kleurrijke kinderband. Bovendien hebben we bij Diepvennen horeca en animatie, een fraaie setting, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met degelijke faciliteiten en topanimatie in een mooie omgeving vlakbij Ruisbroek

Aan eet-en drankmogelijkheden is er geen gebrek bij camping met jaarplaatsen Diepvennen, want naast de twee restaurant-taverenes hebben we snack- en drankautomaten die 24/24 beschikbaar zijn. De topkeuken in ons knusse restaurant Ter Wilgen is van zeer hoge kwaliteit. Gespecialiseerde recreatieteams entertainen de kampeergasten met een geweldig leuk animatie-aanbod waarin zowel de jongere mensen als de volwassenen en senioren hun gading vinden. Met als doel dat u zich geen enkele minuut verveelt op de camping met jaarplaatsen. Voor uw dagelijkse inkopen hoeft u niet ver te lopen, want pal op het terrein zelf van de camping met jaarplaatsen staat een goed gesorteerde minimarkt/supermarkt. In de directe buurt vindt u daarbovenop 2 herbergen. Daarbovenop kunt u op ieder moment van de dag gebruik maken van prima verzorgd toiletten, hete douches en een handige wasserette.

De goed toegeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare comfort. Op het terrein staan er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Ruisbroek is een zeer goed uitgeruste camping met jaarplaatsen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Ruisbroek

U kan Diepvennen, vlakbij Ruisbroek, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kan u perfect een fietstrip ondernemen maar het magistrale Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Ruisbroek is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Ruisbroek

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Ruisbroek!