Unieke camping met stacaravans Rumst

Een fantastische camping met stacaravans bij Rumst

 Diepvennen, de perfecte camping met stacaravans met zwemparadijs wondermooi gesitueerd nabij Rumst

Voor een fantastische vakantie voor het ganse gezin in de omgeving van Rumst moet je echt bij camping met stacaravans Diepvennen aankloppen. Op onze camping met stacaravans die enorm wat dingen te bieden heeft, kan u een heerlijke campingtijd doormaken. Sporten, tafelen of uitrusten, al dat kan in de camping met stacaravans Diepvennen die beschikt over vijver om in te zwemmen en vijver om in te vissen en gelokaliseerd in de inspirerende en schilderachtige omgevingskader bij Rumst. Kinderen kunnen als ze willen op onze camping met stacaravans zich uitleven op de veilige speeltuin of het goed onderhouden kinderbad. Bovendien bieden we bij Diepvennen horeca, animatie, een oogverblindende omgeving, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met stacaravans met degelijke faciliteiten en animatie op maat in een prachtbuurt bij Rumst

Met twee restaurants/tavernes en een paar automaten (drank- en snackautomaten) zal u op de %1 s van Diepvennen absoluut geen honger hebben. De keuken in het knusse restaurant ‘Ter Wilgen’ is van onbetwiste topkwaliteit. Tijdens het vakantieseizoen zorgen recreatieverenigingen voor de immer aangename ontspanning dankzij een uiterst gevarieerd animatie-aanbod voor zowel kinderen als volwassen. Dat alles zodat u zich geen ogenblik verveelt op de camping met stacaravans. De winkel op de camping maakt dat u niet ver moet lopen voor de broodnodige aankopen. In de directe buurt vindt u verder 2 gezellige herbergen. Verder kunt u permanent gebruik maken van prima hygiënisch toiletten, warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met stacaravans. Verder verhuren wij op het kampeerterrein meerdere trekkershutten, caravans en chalets. Op heel het terrein is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Rumst is een uitstekend uitgeruste camping met stacaravans!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met stacaravans perfect geschikt voor uitjes naar Rumst

U kan Diepvennen, bij Rumst, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met per trein is de camping met stacaravans makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met stacaravans kunt u zeer vlot een fietstrip maken maar het mooie Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Rumst

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Rumst!