Prachtige camping met staanplaatsen Duffel

Een oogverblindende camping met staanplaatsen bij Duffel

 Diepvennen, de perfecte camping met staanplaatsen met zwemparadijs geweldig gelegen bij Duffel

Voor een onvergetelijke vakantieperiode voor het hele gezin bij Duffel moet u echt bij onze camping met staanplaatsen zijn. Wij hebben werkelijk alles in huis om ieder een geweldig verblijf aan te bieden. uitrusten, al die dingen kunnen in onze camping met staanplaatsen Diepvennen voorzien van vijver om in te zwemmen en vijver om in te vissen en bovendien gelokaliseerd in de inspirerende en beeldige setting vlakbij Duffel. De actieve kinderen kunnen op de camping met staanplaatsen hun hartje ophalen op de mooie speeltuin of het kinderbad. Vanzelfsprekend verschaffen wij ook animatie, een uitgebreid horeca-aanbod en buiten de camping is er een wondermooie omgeving te ontdekken op korte afstand van Duffel.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met prima voorzieningen en animatie voor jong en oud in een prachtomgeving nabij Duffel

Aan drank- en eetgelegenheden absoluut geen gebrek bij camping met staanplaatsen Diepvennen, want bovenop onze twee taverne-restaurants voorzien we snack- en drankautomaten die 24/24 goed gevuld en beschikbaar staan. In het gezellige restaurant ”Ter Wilgen” kan u ten volle genieten van overheerlijke schotels. Enthousiaste recreatieverenigingen verwennen de kampeergasten met een geweldig gevuld animatie-aanbod waarin zowel de jeugd als de iets oudere mensen hun gading vinden. Zodat u zich geen seconde verveelt op de camping met staanplaatsen. De minimarkt op de camping maakt dat u niet ver moet hollen voor de nodige boodschappen. Wanneer u niet op de camping wilt tafelen, kunt u 2 degelijke herbergen vinden op korte afstand. Bovendien kan u permanent gebruik maken van goed in orde gehouden sanitair, lekker warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met staanplaatsen. Verder verhuren wij op het terrein verschillende chalets, trekkershutten en caravans. Op heel het terrein is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping met staanplaatsen is er te vinden in de omgeving van Duffel!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met staanplaatsen ideaal geschikt voor tripjes naar Duffel

Onze camping met staanplaatsen, centraal gelegen in het land, bij Duffel is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met staanplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een wondermooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Duffel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Duffel

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Duffel!