Unieke camping met chalets Nieuwenrode

Een luisterrijke camping met chalets bij Nieuwenrode

 Diepvennen, de beste camping met chalets met zwemparadijs fantastisch gelegen bij Nieuwenrode

Slechts één topper voor een fabuleuze vakantie bij Nieuwenrode: camping met chalets Diepvennen. In de camping met chalets die zeer veel in huis heeft, kan u een schilderachtige kampeertijd beleven. In de camping met chalets in de buurt van Nieuwenrode kan u een zwempje doen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, u sportief uitleven op de sportvelden (tennisveld, ping pong,… ) of zorgeloos zalig relaxen. Kinderen kunnen altijd op onze camping met chalets zich uitleven op de veilige speeltuin of het kleurrijke kinderband. Daarenboven hebben wij animatie, horeca, in een fabuleuze omgeving, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met chalets met goede accommodatie en leuke animatie in een leuke buurt vlakbij Nieuwenrode

Met 2 taverne-restaurtants en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zult u op de %1 s van Diepvennen geen moment honger lijden. In ons fijne restaurant ‘Ter Wilgen’ kan u ten volle genieten van lekkere schotels. Gedurende het kampeerseizoen zorgen gespecialiseerde verenigingen voor de immer aangename intermezzo’s dankzij een zeer tof animatie-aanbod voor zowel jong als oud. Pret gegarandeerd. De supermarkt op onze kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver moet zoeken voor de nodige boodschappen. In de directe omgeving vindt u trouwens een tweetal knusse herbergen. De wasinfrastructuur is bij Diepvennen netjes en zeer goed onderhouden: zowel sanitair, een wasserette en warme douches zijn voorzien op de camping met chalets.

De goed uitgeruste camping met chalets Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare luxe. Daarbovenop verhuren wij op het kampeerterrein verschillende caravans, trekkershutten en chalets. Op heel het terrein is er elektriciteit. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping met chalets vindbaar in de omgeving van Nieuwenrode!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met chalets perfect geschikt voor uitstapjes naar Nieuwenrode

Onze camping met chalets, centraal gelegen in het land, vlakbij Nieuwenrode is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met chalets makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets zalige kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Nieuwenrode

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Nieuwenrode!