Unieke camping met chalets Vilvoorde

Een fantastische camping met chalets bij Vilvoorde

 Diepvennen, de ideale camping met chalets met zwemparadijs fraai gelegen bij Vilvoorde

Eén perfecte locatie voor een heerlijke kampeertijd nabij Vilvoorde: camping met chalets Diepvennen. Wij hebben absoluut alles in (ons gastvrije) huis om ieder een formidabel verblijf te verschaffen. In het camping met chalets niet ver van Vilvoorde kan u een zwempje doen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, genieten van de sportvelden (tennisterrein, tafeltennis, petanque,… ) of doodeenvoudig zalig nietsdoen. De allerkleinsten kunnen altijd op onze camping met chalets zich uitleven in de mooie speeltuin of het goed onderhouden kinderbad. Vanzelfsprekend verschaffen we eveneens animatie voor jong en oud, een fantastisch horeca-aanbod en buiten de kampeerterreinen valt er een schitterende omgeving te verkennen rondom Vilvoorde.

Lees meer

Een camping met chalets met goede accommodatie en animatie voor jong en oud in een topomgeving nabij Vilvoorde

Aan drank- en eetgelegenheden geen tekort in camping met chalets Diepvennen, want bovenop onze 2 restaurant-taverenes staan er zowel snack- als drankautomaten die altijd goed gevuld en beschikbaar staan. In het fijne restaurant ”Ter Wilgen” kunt u genieten van overheerlijke gastronomie. Medewerkers van de recreatieploeg verwennen onze kampeergasten met een bijzonder gevuld animatieprogramma waarin zowel de jeugd als de iets oudere mensen hun gading vinden. Vermaak gegarandeerd. Voor de nodige boodschappen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op de kampeerterreinen van de camping met chalets staat er een degelijk voorziene supermarkt. In de directe omgeving vindt u trouwens enkele sfeervolle herbergen. Daarnaast kan u permanent gebruik maken van prima verzorgd toiletten, lekker warme douches en een handige wasserette.

De goed uitgeruste camping met chalets Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Op het kampeerterrein zijn er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met chalets is er te vinden in de omgeving van Vilvoorde!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met chalets perfect geschikt voor uitjes naar Vilvoorde

Onze camping met chalets, strategisch gelegen in het land, vlakbij Vilvoorde is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 heel goed bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De sublieme natuur bij Vilvoorde kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Vilvoorde

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Vilvoorde!