Unieke camping met toeristische plaatsen Opdorp

Een mooie camping met toeristische plaatsen bij Opdorp

 Diepvennen, de gedroomde camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs knap gelegen bij Opdorp

1 perfecte locatie voor een onvergetelijke kampeervakantie vlakbij Opdorp: camping met toeristische plaatsen Diepvennen. We hebben alles in huis om u een fantastisch logement te geven. Relaxen sporten en tafelen, het kan allemaal bij de camping met toeristische plaatsen uitgerust met zwemvijver en visvijver en gelokaliseerd in de veelzijdige en schilderachtige omgeving nabij Opdorp. De allerkleinsten kunnen als ze willen op de terreinen van onze camping met toeristische plaatsen zich uitleven in de speeltuin of het kleurrijke kinderband. Uiteraard bieden we ook animatie, een top horeca-assortiment en buiten de kampeerterreinen is er een fameuze buurt te ontdekken vlakbij Opdorp.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met goede accommodatie en animatie op maat in een prachtomgeving nabij Opdorp

Met een tweetal restaurant-tavernes en een paar automaten (snack- en drankautomaten) zult u op de %1 s in Diepvennen geen moment honger lijden. In het sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” kan u aangenaam genieten van fijne gastronomie. Gespecialiseerde recreatieteams plezieren de gasten met een geweldig leuk animatieprogramma waarin zowel de jeugd als de volwassen mensen zich zullen vermaken. Met als doel dat u zich geen enkele seconde verveelt op de camping met toeristische plaatsen. De winkel op onze camping maakt dat u niet ver hoeft te hollen voor de dagelijkse boodschappen. In de directe omtrek vindt u trouwens enkele knusse herbergen. De wasfaciliteiten zijn bij Diepvennen netjes en prima onderhouden: zowel sanitair, warme douches en een wasserette zijn voorzien op de camping met toeristische plaatsen.

De prima toegeruste camping met toeristische plaatsen Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige comfort. Verder verhuren wij op het terrein meerdere trekkershutten, chalets en caravans. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Opdorp is een prima uitgeruste camping met toeristische plaatsen!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met toeristische plaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Opdorp

U kunt Diepvennen, vlakbij Opdorp, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een sublieme route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Opdorp

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Opdorp!