Prachtige camping met jaarplaatsen Rumst

Een schitterende camping met jaarplaatsen bij Rumst

 Diepvennen, de perfecte camping met jaarplaatsen met zwemparadijs geweldig gelegen nabij Rumst

Voor een onvergetelijke vakantieperiode voor de ganse familie bij Rumst moet je echt bij Diepvennen langskomen. In de camping met jaarplaatsen die heel veel in huis heeft, kunt u een ronduit prachtige vakantie meemaken. Op het camping met jaarplaatsen niet ver van Rumst kan u zwemmen in de zwemvijver, vissen in de visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisvelden, tafeltennis, petanque,… ) of zorgeloos heerlijk relaxen. Het kinderbad, de speeltuin en andere kindervermaak zorgen ervoor dat de jongste kinderen zich geen enkele seconde vervelen op de camping met jaarplaatsen. Vanzelfsprekend voorzien wij eveneens animatiemogelijkheden, een top horeca-aanbod en vlak naast de camping is er een ronduit prachtige omgeving te ontdekken vlakbij Rumst.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met degelijke faciliteiten en topanimatie in een leuke buurt nabij Rumst

Aan drank- en eetmogelijkheden geen gebrek in camping met jaarplaatsen Diepvennen, want naast de 2 taverne/restaurants bieden we zowel snack- als drankautomaten die permanent goed gevuld en beschikbaar zijn. De keuken in het restaurant Ter Wilgen is van zeer hoge kwaliteit. Tijdens het volledige seizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning door middel van een uiterst leuk animatieprogramma voor mensen van alle leeftijden. Plezier gegarandeerd. De supermarkt op onze camping maakt dat u niet ver hoeft te lopen voor de nodige aankopen. Als u niet op de camping wilt tafelen, kunt u een tweetal uitstekende herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. Daarbovenop kan u permanent gebruik maken van prima hygiënisch toiletten, warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met jaarplaatsen. Bovendien verhuren wij op het terrein verschillende caravans, trekkershutten en chalets. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Rumst is een prima uitgeruste camping met jaarplaatsen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor tripjes naar Rumst

U kunt Diepvennen, vlakbij Rumst, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kunt u perfect een fietstripje ondernemen maar het mooie Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Rumst

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Rumst!