Prachtige camping met jaarplaatsen Vilvoorde

Een mooie camping met jaarplaatsen bij Vilvoorde

 Diepvennen, de ideale camping met jaarplaatsen met zwemparadijs mooi gesitueerd nabij Vilvoorde

Voor een heuglijke vakantieperiode voor het hele gezin in de buurt van Vilvoorde moet u bij onze camping met jaarplaatsen zijn. In de camping met jaarplaatsen die zeer wat dingen in huis heeft, kunt u een heerlijke campingtijd beleven. Sporten, zwemmen, relaxen, het kan allemaal bij onze camping met jaarplaatsen die uitgerust is met visvijver en zwemvijver en genesteld in de kansrijke en wondermooie setting in de buurt van Vilvoorde. De actieve kinderen kunnen altijd op de camping met jaarplaatsen hun hartje ophalen op de speeltuin of het populaire kinderbad. Daarbovenop hebben we bij Diepvennen horeca en animatie, een fameuze setting, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met topvoorzieningen en leuke animatie in een leuke buurt vlakbij Vilvoorde

Aan drank- en eetgelegenheden geen gebrek bij camping met jaarplaatsen Diepvennen, want naast onze 2 taverne/restaurants staan er zowel drank- als snackautomaten die 24/24 tot uw beschikking zijn. In ons fijne restaurant ‘Ter Wilgen’ kunt u rustig genieten van fijne schotels. Gedurende het seizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de immer aangename ontspanning door middel van een zeer afwisselend animatieprogramma voor alle leeftijdscategorieën. Dat alles zodat u zich geen ogenblik verveelt op onze camping met jaarplaatsen. Voor uw nodige boodschappen en inkopen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op de kampeerterreinen van de camping met jaarplaatsen is een prima voorziene supermarkt. In de directe omgeving vindt u voorts twee sfeervolle herbergen. Voorts kan u op ieder moment van de dag gebruik maken van netjes in orde gehouden sanitair, hete douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met jaarplaatsen. Voorts verhuren wij op het kampeerterrein verschillende trekkershutten, chalets en caravans. Overal is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping met jaarplaatsen vindbaar in de omgeving van Vilvoorde!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor tripjes naar Vilvoorde

U kan Diepvennen, bij Vilvoorde, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 heel goed bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook veel goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Vilvoorde is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Vilvoorde

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Vilvoorde!