Prachtige camping met seizoensplaatsen Mechelen

Een unieke camping met seizoensplaatsen bij Mechelen

 Diepvennen, de ideale camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs geweldig gelegen in de buurt van Mechelen

Slechts één topadres voor een ongeëvenaarde vakantie in de buurt van Mechelen: camping met seizoensplaatsen Diepvennen. Op onze camping met seizoensplaatsen die zeer veel in huis heeft, kan u een schitterende vakantie doormaken. Sporten, zwemmen, relaxen, het kan allemaal bij de camping met seizoensplaatsen die uitgerust is met visvijver en zwemvijver en gelegen in de veelzijdige en fameuze setting bij Mechelen. De speeltuin, het kinderbad en andere kindervermaak verzekeren dat de kleintjes zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met seizoensplaatsen. Verder hebben we bij Diepvennen animatie, horeca, in een interessante omgeving, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met topvoorzieningen en animatie op maat in een prachtbuurt vlakbij Mechelen

Met twee restaurant-tavernes en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zult u op onze %1 s van Diepvennen geen honger lijden. In ons restaurant Ter Wilgen kan u genieten van lekkere gerechten. Gedurende het seizoen zorgen recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning dmv een heel afwisselend animatieprogramma voor mensen van alle leeftijden. Dolle pret gegarandeerd. Voor uw dagelijks nodige kleine winkelaankopen hoeft u niet kilometers ver weg, want op de kampeerterreinen van de camping met seizoensplaatsen is een goed geëquipeerde minimarkt. In de nabije omgeving vindt u bovendien een tweetal herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij ons netjes en uitstekend onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en sanitair zijn voorzien op de camping met seizoensplaatsen.

De prima toegeruste camping met seizoensplaatsen Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige comfort. Verder verhuren wij op het terrein meerdere trekkershutten, caravans en chalets. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Mechelen is een zeer goed toegeruste camping met seizoensplaatsen!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met seizoensplaatsen perfect geschikt voor tripjes naar Mechelen

Onze camping met seizoensplaatsen, strategisch gelegen in het land, bij Mechelen is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 heel goed bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met seizoensplaatsen kunt u zeer vlot een fietstrip maken maar het magistrale Mechelen. Via een grandioze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De fameuze natuur bij Mechelen kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Mechelen

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Mechelen!