Unieke camping met toeristische plaatsen Duffel

Een unieke camping met toeristische plaatsen bij Duffel

 Diepvennen, de allerbeste camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs fantastisch gesitueerd vlakbij Duffel

Voor een geweldige vakantietijd voor het ganse gezin nabij Duffel moet u bij Diepvennen zijn. We hebben alles in petto om iedereen een fantastisch verblijf aan te bieden. In de camping met toeristische plaatsen in de buurt van Duffel kan u zich aan een zwampartij wagen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisveld, tafeltennis, petanque,… ) of simpelweg zalig relaxen. Het kinderbad, het speelparadijs en talloze mogelijke mogelijkheden tot kinderamusement staan er garant voor dat de kleintjes zich geen enkele seconde vervelen op de camping met toeristische plaatsen. Daarbovenop bieden wij horeca, animatie, in een sublieme locatie, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met goede accommodatie en leuke animatie in een prachtomgeving nabij Duffel

Aan eet-en drankmogelijkheden is er geen tekort in camping met toeristische plaatsen Diepvennen, want naast onze 2 restaurant-taverenes staan er zowel drank- als snackautomaten die constant tot uw beschikking zijn. In ons fijne restaurant ‘Ter Wilgen’ kunt u ten volle genieten van heerlijke gerechten. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen verwennen onze kampeerders met een bijzonder tof animatieluik waarin zowel de jongere mensen als de iets oudere mensen zich zullen amuseren. Toffe toestanden gegarandeerd. Voor de dagelijks nodige boodschappen hoeft u niet ver weg, want op het terrein zelf van de camping met toeristische plaatsen is er een goed voorziene supermarkt/minimarkt. In de nabije omtrek vindt u voorts enkele gezellige herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij ons netjes en uitstekend onderhouden: zowel sanitair, een wasserette en warme douches zijn tot uw beschikking op de camping met toeristische plaatsen.

De goed uitgeruste camping met toeristische plaatsen Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige comfort. Voorts verhuren wij op het kampeerterrein verschillende trekkershutten, chalets en caravans. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met toeristische plaatsen is er te vinden in de omgeving van Duffel!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met toeristische plaatsen perfect geschikt voor uitjes naar Duffel

Onze camping met toeristische plaatsen, centraal gesitueerd in het land, vlakbij Duffel is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 vlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een wondermooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Duffel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Duffel

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Duffel!