Unieke camping met stacaravans Oppuurs

Een prachtige camping met stacaravans bij Oppuurs

 Diepvennen, de perfecte camping met stacaravans met zwemparadijs mooi gesitueerd nabij Oppuurs

Voor een heerlijke vakantieperiode voor de hele familie vlakbij Oppuurs moet je echt bij Diepvennen langskomen. Op onze camping met stacaravans die enorm wat dingen in huis heeft, kan u een beeldige kampeertijd doormaken. Relaxen, tafelen of sporten, het kan allemaal bij de camping met stacaravans Diepvennen die uitgerust is met vijver om in te zwemmen en vijver om in te vissen en daarenboven gelegen in de kansrijke en aangename omgevingskader in de buurt van Oppuurs. De speeltuin, het kinderbad en talloze mogelijke speelmogelijkheden zorgen ervoor dat de kinderen zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met stacaravans. Natuurlijk garanderen wij daarnaast ook animatie op maat, een zeer goed horeca-assortiment en vlak naast de kampeerterreinen is er een betoverende buurt te ontdekken op korte afstand van Oppuurs.

Lees meer

Een camping met stacaravans met prima voorzieningen en leuke animatie in een topomgeving bij Oppuurs

Aan drank- en eetgelegenheden is er absoluut geen gebrek bij camping met stacaravans Diepvennen, want naast de twee restaurant-taverenes bieden we snack- en drankautomaten die altijd beschikbaar zijn. De topkeuken in het gezellige restaurant ‘Ter Wilgen’ is van topkwaliteit. Medewerkers van de recreatieploeg entertainen onze kampeergasten met een geweldig gesmaakt animatieluik waarbij zowel de jongeren als de iets oudere mensen aan hun trekken komen. Zodat u zich geen seconde verveelt op onze camping met stacaravans. De minimarkt op onze kampeerterreinen maakt dat u niet ver hoeft te zoeken voor de onmisbare aankopen. In de directe omtrek vindt u verder 2 gezellige herbergen. Voorts kunt u gebruik maken van goed hygiënisch sanitair, warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met stacaravans. Op het terrein zijn er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Oppuurs is een uitstekend uitgeruste camping met stacaravans!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met stacaravans ideaal geschikt voor uitstapjes naar Oppuurs

Onze camping met stacaravans, strategisch gesitueerd in het land, bij Oppuurs is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met stacaravans kunt u zeer vlot een fietstripje maken maar het mooie Mechelen. Via een heerlijke route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Oppuurs

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Oppuurs!