Unieke camping met seizoensplaatsen Merchtem

Een prachtige camping met seizoensplaatsen bij Merchtem

 Diepvennen, de allerbeste camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs geweldig gelegen nabij Merchtem

Voor een heerlijke vakantie voor de ganse familie bij Merchtem moet u bij onze camping met seizoensplaatsen langskomen. Wij hebben werkelijk alles in huis om u een heuglijk verblijf aan te bieden. In de camping met seizoensplaatsen nabij Merchtem kunt u zwemmen in de zwemvijver, vissen in de visvijver, afreageren op de sportvelden (tennisveld, tafeltennis, petanque,… ) of gewoon aangenaam relaxen. Het kinderbad, het speelparadijs en talrijke andere vormen van kinderentertainment maken dat de kleintjes zich geen enkele seconde zullen vervelen op de camping met seizoensplaatsen. Verder hebben we bij Diepvennen animatie, horeca, in een wondermooie setting, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met degelijke faciliteiten en topanimatie in een topomgeving vlakbij Merchtem

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken is er absoluut geen tekort in camping met seizoensplaatsen Diepvennen, want naast de twee taverne/restaurants staan er zowel drank- als snackautomaten die constant beschikbaar zijn. De topkeuken in ons gezellige restaurant ”Ter Wilgen” is van enorm goede kwaliteit. Gedurende het volledige seizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s door middel van een heel afwisselend animatie-aanbod voor zowel kinderen als volwassen. Pret gegarandeerd. De supermarkt op onze kampeerterreinen maakt dat u niet ver moet gaan voor de onmisbare boodschappen. In de nabije buurt vindt u voorts enkele sfeervolle herbergen. De wasinfrastructuur is bij ons proper en prima onderhouden: zowel warme douches, sanitair en een wasserette zijn tot uw beschikking op de camping met seizoensplaatsen.

De goed toegeruste camping met seizoensplaatsen Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare luxe. Op het terrein staan er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Merchtem is een zeer goed uitgeruste camping met seizoensplaatsen!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met seizoensplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Merchtem

U kunt Diepvennen, vlakbij Merchtem, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met seizoensplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een fameuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De heerlijke natuur bij Merchtem kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Merchtem

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Merchtem!