Prachtige camping met stacaravans Nieuwenrode

Een magnifieke camping met stacaravans bij Nieuwenrode

 Diepvennen, de allerbeste camping met stacaravans met zwemparadijs wondermooi gelegen nabij Nieuwenrode

Slechts één topadres voor een fantastische kampeertijd in de omgeving van Nieuwenrode: het camping met stacaravans Diepvennen. Op onze camping met stacaravans die zeer veel in huis heeft, kan u een beeldige kampeervakantie doormaken. Sporten, zwemmen, relaxen, dat alles kan in de camping met stacaravans Diepvennen uitgerust met visvijver en zwemvijver en gelokaliseerd in de uitmuntende en sublieme buurt van Nieuwenrode. Kinderen kunnen als ze willen op de terreinen van de camping met stacaravans zich uitleven op de speeltuin of het kinderbad. Natuurlijk voorzien wij eveneens animatiemogelijkheden, een zeer ruim horeca-assortiment en buiten de camping is er een grandioze buurt te verkennen nabij Nieuwenrode.

Lees meer

Een camping met stacaravans met degelijke faciliteiten en leuke animatie in een leuke buurt vlakbij Nieuwenrode

Met een tweetal restaurant-tavernes en een automatenhoek (drank- en snackautomaten) zult u op onze %1 s in Diepvennen absoluut geen honger hebben. De heerlijke keuken in ons gezellige restaurant ‘Ter Wilgen’ is van topkwaliteit. Gedurende het vakantieseizoen zorgen recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s dankzij een zeer gevarieerd animatieprogramma voor jong en oud. Dat alles zodat u zich geen seconde verveelt op onze camping met stacaravans. Voor uw dagelijks nodige inkopen en boodschappen hoeft u niet ver weg, want pal op het terrein zelf van de camping met stacaravans staat een degelijk gesorteerde minimarkt/supermarkt. Als u buiten het kampeerterrein wilt eten, kunt u 2 prima gezellige herbergen vinden op wandelafstand. Bovendien kan u op ieder moment van de dag gebruik maken van prima verzorgd toiletten, hete douches en een wasserette.

De prima toegeruste camping met stacaravans Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige luxe. Op het kampeerterrein staan er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Nieuwenrode is een prima uitgeruste camping met stacaravans!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met stacaravans ideaal geschikt voor uitjes naar Nieuwenrode

U kunt Diepvennen, bij Nieuwenrode, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met met de trein is de camping met stacaravans makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een schilderachtige route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Nieuwenrode

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Nieuwenrode!