Unieke camping met jaarplaatsen Sint-Amands

Een mooie camping met jaarplaatsen bij Sint-Amands

 Diepvennen, de allerbeste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs geweldig gelegen in de omgeving van Sint-Amands

Slechts één perfecte locatie voor een formidabele kampeertijd nabij Sint-Amands: camping met jaarplaatsen Diepvennen. In onze camping met jaarplaatsen die enorm wat dingen te bieden heeft, kan u een grandioze vakantie meemaken. In het camping met jaarplaatsen nabij Sint-Amands kunt u zich aan een zwempartijtje wagen in de zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, genieten van de sportvelden (tennisterrein, tafeltennis, petanque,… ) of ongegeneerd zalig rusten. De speeltuin, het kinderbad en vele andere mogelijkheden tot kinderamusement verzekeren dat de jongste kinderen zich geen enkele seconde zullen vervelen op de camping met jaarplaatsen. Vanzelfsprekend verschaffen we ook animatie op maat, een mooi horeca-assortiment en naast de camping valt er een betoverende buurt te ontdekken nabij Sint-Amands.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met goede accommodatie en animatie voor jong en oud in een prachtomgeving nabij Sint-Amands

Aan eet-en drankmogelijkheden geen gebrek in camping met jaarplaatsen Diepvennen, want naast onze 2 eethuis/taverne-restaurants voorzien we zowel snack- als drankautomaten die constant beschikbaar staan. In ons gezellige restaurant ”Ter Wilgen” kan u rustig genieten van fijne schotels. Gespecialiseerde recreatieteams plezieren onze gasten met een bijzonder leuk animatie-aanbod waarbij zowel de jeugd als de volwassen mensen zich zullen vermaken. Fun en plezier gegarandeerd. De supermarkt op de camping zorgt ervoor dat u niet ver moet lopen voor de onmisbare inkopen. Wanneer u niet op het kampeerterrein wilt tafelen, kan u 2 prima gezellige herbergen vinden op korte afstand. Bovendien kan u permanent gebruik maken van zeer goed in orde gehouden toiletten, hete douches en een wasserette.

De prima uitgeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige comfort. Voorts verhuren wij op het terrein meerdere caravans, trekkershutten en chalets. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Sint-Amands is een prima toegeruste camping met jaarplaatsen!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor uitstapjes naar Sint-Amands

U kan Diepvennen, bij Sint-Amands, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met per trein is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kan u perfect een fietstripje maken maar het magistrale Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De schitterende natuur bij Sint-Amands kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Sint-Amands

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Sint-Amands!