Unieke camping met toeristische plaatsen Willebroek

Een schitterende camping met toeristische plaatsen bij Willebroek

 Diepvennen, de ideale camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs fantastisch gelegen in de omgeving van Willebroek

Slechts één goed adres voor een onovertroffen vakantie in de nabije omgeving van Willebroek: camping met toeristische plaatsen Diepvennen. Wij hebben absoluut alles in petto om iedereen een heuglijk logement te geven. Sporten, zwemmen, relaxen, al die dingen kunnen in onze camping met toeristische plaatsen voorzien van zwemvijver en visvijver en gelokaliseerd in de inspirerende en sublieme setting vlakbij Willebroek. De actieve kinderen kunnen op onze camping met toeristische plaatsen zich uitleven op de mooie speeltuin of het kleurrijke kinderband. Uiteraard voorzien we ook animatie voor jong en oud, een fantastisch horeca-aanbod en vlak naast de camping valt er een sublieme buurt te ontdekken nabij Willebroek.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met degelijke faciliteiten en topanimatie in een prachtbuurt bij Willebroek

Aan gelegenheden voor drank en eten is er absoluut geen gebrek in camping met toeristische plaatsen Diepvennen, want bovenop onze 2 restaurant-taverenes bieden we zowel drank- als snackautomaten die constant beschikbaar zijn. In ons restaurant ‘Ter Wilgen’ kan u ten volle genieten van lekkere schotels. Tijdens het kampeerseizoen zorgen recreatieverenigingen voor de immer aangename intermezzo’s met een heel gevarieerd animatie-aanbod voor zowel jong als oud. Dat alles zodat u zich geen seconde verveelt op onze camping met toeristische plaatsen. Voor de dagelijkse boodschappen en inkopen hoeft u niet kilometers ver te lopen, want op het terrein van de camping met toeristische plaatsen is een uitstekend voorziene supermarkt/minimarkt. Wanneer u buiten het kampeerterrein wilt eten, kunt u een tweetal prima herbergen uitproberen op korte afstand. Bovendien kan u gebruik maken van prima onderhouden toiletten, warme douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met toeristische plaatsen. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met toeristische plaatsen is er te vinden in de buurt van Willebroek!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met toeristische plaatsen perfect geschikt voor uitjes naar Willebroek

U kunt Diepvennen, bij Willebroek, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met toeristische plaatsen kunt u zeer vlot een fietstripje ondernemen maar het magistrale Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De fameuze natuur bij Willebroek kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen zalige mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Willebroek

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Willebroek!