Unieke camping met stacaravans Sint-Amands

Een prachtige camping met stacaravans bij Sint-Amands

 Diepvennen, de beste camping met stacaravans met zwemparadijs beeldig gesitueerd in de buurt van Sint-Amands

Slechts één goed adres voor een heerlijke kampeervakantie vlakbij Sint-Amands: het camping met stacaravans Diepvennen. In de camping met stacaravans die enorm wat dingen in huis heeft, kan u een grandioze vakantie doormaken. Op de camping met stacaravans in de omgeving van Sint-Amands kan u een zwempje doen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, u sportief uitleven op de sportvelden (tennisveld, tafeltennis, petanque,… ) of doodeenvoudig lekker niksen. De allerkleinsten kunnen op de camping met stacaravans hun hartje ophalen op de mooie speeltuin of het kinderbad. Uiteraard verschaffen wij eveneens animatiemogelijkheden, een zeer goed horeca-aanbod en vlak naast de kampeerterreinen is er een fameuze buurt te ontdekken nabij Sint-Amands.

Lees meer

Een camping met stacaravans met topvoorzieningen en topanimatie in een topomgeving vlakbij Sint-Amands

Met twee tavernes/restaurants en een paar automaten (drank- en snackautomaten) zal u op de %1 s in Diepvennen geen honger lijden. In het restaurant ‘Ter Wilgen’ kunt u genieten van fijne gerechten. Medewerkers van de recreatieploeg entertainen de kampeergasten met een enorm leuk animatieprogramma waarin zowel de jeugd als de volwassenen aan hun trekken komen. Dolle pret gegarandeerd. Voor de dagelijks nodige inkopen en boodschappen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op het terrein van de camping met stacaravans staat er een uitstekend geëquipeerde minimarkt. In de directe omgeving vindt u daarbovenop twee knusse herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij ons proper en prima onderhouden: zowel warme douches, toiletten en een wasserette zijn tot uw beschikking op de camping met stacaravans.

De prima toegeruste camping met stacaravans Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare luxe. Op het kampeerterrein zijn er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Sint-Amands is een prima uitgeruste camping met stacaravans!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met stacaravans perfect geschikt voor uitstapjes naar Sint-Amands

Onze camping met stacaravans, centraal gelegen in het land, vlakbij Sint-Amands is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping met stacaravans makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een oogverblindende route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Sint-Amands is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Sint-Amands

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Sint-Amands!