Unieke camping met toeristische plaatsen Buggenhout

Een luisterrijke camping met toeristische plaatsen bij Buggenhout

 Diepvennen, de ideale camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs beeldig gesitueerd nabij Buggenhout

Voor een fantastische vakantie voor de hele familie in de omgeving van Buggenhout moet u echt bij onze camping met toeristische plaatsen zijn. In onze camping met toeristische plaatsen die enorm wat dingen te bieden heeft, kunt u een schitterende campingtijd beleven. uitrusten, al die dingen kunnen bij de camping met toeristische plaatsen die voorzien is van visvijver en zwempoel en daarenboven gelegen in de uitmuntende en beeldige setting in de omgeving van Buggenhout. Het kinderbad, het speelparadijs en talrijke andere vormen van kinderentertainment staan er garant voor dat de kleintjes zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met toeristische plaatsen. Daarbovenop bieden we bij Diepvennen horeca en animatie, een fraaie omgeving, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met prima voorzieningen en animatie op maat in een prachtbuurt bij Buggenhout

Aan drank- en eetmogelijkheden absoluut geen tekort in camping met toeristische plaatsen Diepvennen, want naast de twee restaurant-taverenes hebben we drank- en snackautomaten die 24/24 goed gevuld en beschikbaar zijn. In ons restaurant Ter Wilgen kunt u rustig genieten van heerlijke gastronomie. Gedurende het vakantieseizoen zorgen gespecialiseerde verenigingen voor de nodige intermezzo’s dankzij een uiterst afwisselend animatieprogramma voor alle leeftijdscategorieën. Zodat u zich geen seconde verveelt op onze camping met toeristische plaatsen. De winkel op de kampeerterreinen maakt dat u niet ver moet zoeken voor de nodige boodschappen. In de nabije omgeving vindt u verder een paar herbergen. De wasfaciliteiten zijn bij ons schoon en prima onderhouden: zowel een wasserette, toiletten en warme douches zijn tot uw beschikking op de camping met toeristische plaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met toeristische plaatsen. Op het terrein zijn er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping met toeristische plaatsen vindbaar in de ruime omgeving van Buggenhout!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met toeristische plaatsen perfect geschikt voor tripjes naar Buggenhout

U kan Diepvennen, vlakbij Buggenhout, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 supervlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met toeristische plaatsen kunt u zeer vlot een fietstripje maken maar het mooie Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Buggenhout

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Buggenhout!